Medlemsbrev. Röda Varvet 10/12 2017 om Polstjernan och Båtmässan

Kulturföreningen Gösta Johanssons Varv bildades 2005 med syfte att bevara den unika varvsmiljön och de båtbyggartraditioner den representerar.

Under de 12 år som gått sedan dess har varvet varit öppet för besök under Öppna Varvsdagarna då vi visar varvsmiljön, typiskt träbåtsbyggeri, historik och mycket mer. Vi ordnar även guidade besök för grupper. Föreningen har deltagit i arrangemang som utställningar på Bohusläns Museum och Västerhavsveckan etc.

Vid båtmässan i Göteborg (vecka 6, 2018) kommer Polstjernan att vara på plats och vi får ett utmärkt tillfälle att presentera föreningen och dess arbete.

Det är vår målsättning att bredda verksamheten framigenom varför vi behöver vara fler aktiva. För att gå vidare med detta bjuder vi in till Röda Varvet, Kungsviken, söndagen den 10/12 kl. 11.00. Då kan vi fika tillsammans (pepparkaka, kaffe, glögg etc.), utbyta tankar om föreningen och kanske jobba lite med Polstjernan inför Båtmässan.

Det skulle också vara till stor hjälp att få svar på några frågor vi diskuterat i styrelsen och gärna även fler uppslag och idéer till hur föreningen kan gå vidare.

  1. Vill Du vara med i styrelsen?
  2. Vill Du arbeta med egna båtprojekt i varvet under maj-sept (hyra in dig)?
  3. Vill Du lära dig att köra båten?
  4. Vill Du representera föreningen och vara med på båtmässan och andra arrangemang?
  5. Vad har Du för möjligheter att deltaga med praktiskt arbete

Du kan svara med mail till Leif Martinsson (Leif.Martinsson@safetech.nu) ,telefon 0706685001 eller genom att komma till Röda Varvet den 10/12.

Styrelsen för Kulturföreningen Gösta Johanssons Varv

genom Leif Martinsson, ordförande

Meddela gärna e-mail till moe.karlsson@telia.com så kan vi spara porto vid medlemsutskick.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.